Διακήρυξη

Διακήρυξη αρχών Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης

«ΚΙ.Ε.ΣΥ.»

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ

«όταν η εξουσία είναι προϊόν διαπλοκής, διαφθοράς και υποτέλειας δεν μπορεί να ασκηθεί υπέρ του ΛΑΟΥ και του ΈΘΝΟΥΣ»

 

Η συνταγματική νομιμότητα, το Δίκαιο, η ελευθερία και η Δημοκρατία είναι τα συστατικά στοιχεία λειτουργίας μιας ευνομούμενης πολιτείας.

Ότι λειτουργεί έξω από αυτή τη διαδικασία είναι συνταγματική εκτροπή και η κοινοβουλευτική Δημοκρατία μεταβάλλεται σε ένα μόρφωμα πολιτικής Δικτατορίας.

Στη Δημοκρατία ο κάθε πολίτης πρέπει να αισθάνεται ελεύθερος και διασφαλισμένος όσο και οι άρχοντές του.

Οι πολιτικές δυνάμεις της μεταπολίτευσης πολύ γρήγορα εξελίχθηκαν σε ένα κλεπτοκρατικό σύστημα εξουσίας, που συνέτρεχε με την αστάθειά της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η κοιτίδα της Δημοκρατίας μεταμορφώθηκε γοργά σε μια ευτελή αγορά όπου εκποιούνται φανερά και λάθρα, οι δημοκρατικοί θεσμοί και οι προαιώνιες αξίες του Ελληνισμού.

Ο δημόσιος πλούτος της χώρας, το αίμα και ο ιδρώτας του λαού ξεπουλιούνται στον αστερισμό της διαπλοκής και της διαφθοράς του πολιτικού τόξου.

Οι δεινόσαυροι της εξουσίας και της παραεξουσίας δεν έχουν μάτια, δεν έχουν αυτιά, δεν έχουν όσφρηση, δεν έχουν αναστολές, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των εντολοδόχων τους:

-Θεοποίησαν τη διαπλοκή και τη διαφθορά,

-συστηματοποίησαν το οργανωμένο έγκλημα,

-χρησιμοποίησαν ακόμα και την τρομοκρατία για το πέρασμα ειδικών σχεδιασμών και στόχων,

-παραιτήθηκαν της εθνικής ασυλίας,

-παραχώρησαν εθνική κυριαρχία,

-παρέδωσαν την αυτοδύναμη εξουσία, συστατικό στοιχείο ύπαρξης του ΚΡΑΤΟΥΣ, στους Δανειστές,

-δολοφόνησαν την Παιδεία, την Υγεία, τα ατομικά, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και εργασιακά δικαιώματα των πολιτών.

-Συνεχίζουν την καταστροφική πορεία αλαζονικά και ανεξέλεγκτα σφυροκοπώντας καθημερινά τους εξαθλιωμένους πολίτες με μια πρωτοφανή πολιτική βία και τρομοκρατία με την ενεργό συμμετοχή των ΜΜΕ.

Μετά τα τελευταία αιματηρά γεγονότα το πολιτικό τόξο καταρρέει κάτω από το βάρος των ενοχών του. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όσα αποθέματα αντοχής του απέμειναν επειδή σε όλα τα επίπεδα έχασε τη λαϊκή αποδοχή και ακολουθεί μια τακτική μεταξύ νομιμότητας και αυθαιρεσίας που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτα γεγονότα.

Οι επιβήτορες της εξουσίας εγκαινίασαν ήδη ένα πολιτικό κανιβαλισμό επιχειρώντας μέσα από ένα καθεστώς μαύρης προπαγάνδας και δολοπλοκίας να διασωθούν από την καταρρακτώδη οργή της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Σ΄ αυτή τη χρονική καμπή, το ΚΙ.Ε.ΣΥ αναλαμβάνει μια ιστορική πρωτοβουλία συσπείρωσης και συστράτευσης των πολιτών προς την κατεύθυνση συγκρότησης ενός λαϊκού μετώπου ανατροπής του μοιραίου όσο και τραγικού πολιτικού τόξου της μεταπολίτευσης.

Έχουμε χρέος να το τολμήσουμε, Η ιστορία θα είναι αμείλικτη, δεν θα καταδικάσει μόνο αυτούς που έφταιξαν αλλά και όλους τους υπόλοιπους που δεν αντέδρασαν.

Τώρα πλέον και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης αυτής της πάλαι ποτέ υπερήφανης χώρας δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η τρόικα πάει κι έρχεται στην Ελλάδα για να την βουλιάξει και να μην αφήσει λίθο επί λίθου. Για να ακυρώσει και τις τελευταίες κοινωνικές κατακτήσεις, για να τρομοκρατήσει και να τσαλακώσει το ήδη κλονισμένο και καταρρακωμένο ηθικό του Λαού και να καταστήσει την πατρίδα μας υποπόδιο του ανθελληνισμού και των τοπικών και ξένων διεθνών απατεώνων.

Συμπεριφέρονται σαν την ληστοσυμμορία που ψάχνουν με τη συνδρομή του ντόπιου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου να μας κατασχέσουν σπίτια, οικόπεδα, χωράφια, μετρητά, τιμαλφή μέχρις και την ψυχή μας. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά από τη μια τα κόμματα του πολιτικού τόξου που κυβερνούν ή κυβέρνησαν και τα οποία ευθύνονται ολοκληρωτικά για την καταστροφή της χώρας και από την άλλη τα κόμματα του άλλου πολιτικού τόξου που ποντάρουν στο χρεωκοπημένο πτώμα της πατρίδας μας για να εισπράξει ιδιοτελή οφέλη ή να εξυπηρετήσει ακόμη και ύποπτα συμφέροντα δημιούργησαν συνθήκες βίας σε τέτοιο βαθμό ώστε να κινδυνεύουμε και από τη κοινωνικοποίηση της φτώχιας να κοινωνικοποιήσουν την τρομοκρατία.

Η αστάθεια της Δημόσιας Τάξης και ασφάλειας συντρέχει με ένα είδος κοινωνικής τύφλωσης από την μία και κρατικής βίας από την άλλη.

Ο φόβος του Λαού για μία ενδεχόμενη γενίκευση και κλιμάκωση της βίας είναι πραγματικός. Ενδεχομένως να υποκινείται και να υποθάλπεται από υπόγειες δυνάμεις ώστε να ξεπλυθούν οι αμαρτίες των υπευθύνων μέσα από μια γενικευμένη κατάρρευση της χώρας.

Η υιοθέτηση της θεωρίας των δύο άκρων μπορεί μεν να εμπεριέχει και στοιχεία πραγματικά στην ουσία υποδαυλίζεται από δήθεν δυνάμεις της σταθερότητας και της κοινωνικής ειρήνης, τις δυνάμεις δηλαδή εκείνες οι οποίες έσπειραν ανέμους και τώρα προσπαθούν να φορτώσουν τις θύελλες στις πλάτες άλλων.

Η πραγματικότητα είναι ότι η μεταπολίτευση απέτυχε παταγωδώς και εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τη χώρα και τους πολίτες.

Δικό μας χρέος είναι μέσα από ένα πλατύ αρραγές κοινωνικό μέτωπο με βαθειά πίστη στην συνταγματική τάξη και την Δημοκρατία να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις εδώ και τώρα προς την κατεύθυνση συγκρότησης ρεύματος πλειοψηφίας για την ανάληψη της εξουσίας και την απαλλαγή της πατρίδας μας από την βαριά κηδεμονία της διαπλοκής και της διαφθοράς που άνοιξε τις πύλες της κολάσεως και απολάμβανε σαν σύγχρονος Νέρων την φωτιά που πυροδότησε και κατακαίει ότι βρει στο διάβα της.

Το ΚΙ.Ε.ΣΥ. το τόλμησε. Εσύ τι θα κάνεις; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ

To KI.Ε.ΣΥ. είναι ένα λαϊκό κίνημα με πατριωτική ταυτότητα και νόημα, συγκροτήθηκε από ανθρώπους του μόχθου και του καθήκοντος που προέρχονται από όλο το φάσμα της κοινωνίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, των εργαζομένων, των αγροτών , της νεολαίας, των συνταξιούχων, των ανέργων και των πάσης φύσης επαγγελματιών.

Εμείς είμαστε εσείς και Εσείς είσαστε εμείς.

Είμαστε η πρωτοπορία που άνοιξε την αυλαία σε όλους τους αγωνιστές των πόλεων και των χωριών, των αστικών κέντρων και της υπαίθρου για μια πολιτική μάχη που προετοιμάζεται.

Αυτό που περιμένατε είναι εδώ.

Αγκαλιάστε το όπως η Μάνα το νεογέννητο.

Ο κύβος ερρίφθη.

Ο λαός και πάλι θα νικήσει.

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr