c900a01c2a4fc26312d733f60525e704fec5dc6aad2be417596e141df9dfbacf

Φίλες και φίλοι,

Ο λαός ψήφισε και αποφάσισε. Το κυβερνητικό μπλοκ της αντιδιαπλοκής και της ελπίδας Τσίπρα - Καμμένου επαναεπιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Το ΚΙ.Ε.ΣΥ. με ειλικρινή αυταπάρνηση, αυτοσεβασμό και αίσθημα εθνικής ευθύνης συστρατεύθηκε και συμπορεύθηκε στο πλευρό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην κρίσιμη όσο και νικηφόρα αυτή εκλογική αναμέτρηση, συνέβαλλε στην μεγάλη νίκη, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένο και θα έχει ενεργό ρόλο στο μέτρο που του αναλογεί στην μεγάλη προσπάθεια για δικαίωση του λαού και αποκατάσταση της Εθνικής αξιοπρέπειας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες ενεργούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κρίσιμο αυτό κάλεσμα. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Γεώργιος Δ. Κλειδέρης

Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Πρόεδρος Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης

Καταγραφή

Το Σάββατο και την Κυριακή 12&13 Σεπτεμβρίου 2015 ο πρόεδρος του ΚΙΕΣΥ με στελέχη του Κινήματος συνόδευσε τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. σε περιοδεία στην Ηλεία και την Αχαϊα. Συναντήθηκε με τοπικούς φορείς καθώς και με τον Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό και μέλη του Κινήματος και στους δυο νομούς ενώ το απόγευμα της Κυριακής παρέστη στην ομιλία του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στην Πάτρα.

11112360604

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παρουσίασε τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση στο Κάραβελ με όνομα-έκπληξη στην κορυφή του Επικρατείας την 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς, Χριστίνα Τρεμόντι. Στην 2η θέση ο πρόεδρος του ΚΙΕΣΥ Στρατηγός Γεώργιος Δ. Κλειδέρης για τον οποίο όπως τόνισε πρόκειται για έναν διαχρονικά πολέμιο της διαφθοράς και της διαπλοκής ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την συμμετοχή των υποψηφίων του Κινήματος σε όλη την επικράτεια. Για τις υπόλοιπες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε τον Χριστόφορο Σοφιαννίδη (Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτολογίου και Διεθνών σχέσεων στην Καλλιθέα με παράλληλα καθήκοντα: συντονισμός και η επίβλεψη του έργου του Κέντρου Στήριξης Ποντιακού Ελληνισμού ΚΕΣΠΕ) ,Νίκο Κατσαρό, Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου, Νικόλαο Μεταξάκη, Μιχάλη Βάρδα, Ζήση Παπανικολάου, Γιάννη Στεφανουδάκη, Κωνσταντίνο Μπούμπαρη, Δημήτριο Νικολάου και Γαβριήλ Αβραμίδη.

DSC00451Την Κυριακή 6/9/2015 ο Πρόεδρος του ΚΙ.Ε.ΣΥ. συναντήθηκε με μέλη της Ν.Ε. Αχαϊας καθώς και μέλη του Κινήματος τα οποία ανανέωσαν την εμπιστοσύνη προς την ηγεσία του Κινήματος και επιβεβαίωσαν την απόφαση για συμπόρευση με τους ΑΝ.ΕΛ.  

Με εισήγηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος συνήλθε το Πολιτικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του προέδρου κου Γεωργίου Κλειδέρη και αποφασίσθηκε ομόφωνα η συμπόρευση του Κινήματος με το κόμμα των  Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Δεύθυνση

Κάνιγγος 23, 6ος όροφος

Τηλ: 210 38 22 243
Fax: 210-3822224
Κιν: 6972 26 84 14
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: www.kiesy.gr